utleiere Hjelp med bolig å leie


   Ved P GreenCould det være at drømmen om å eie eiendom til leie kanskje ikke så stress som TV eiendommen viser foreslår at det kan være?

That er historien som synes å bli vist i nye tall nettopp gitt ut av Nasjonalt utleiere Association (NLA). It har avdekket at det har mottatt et rekordhøyt antall samtaler fra utleiere som ønsker råd i løpet av 2007.

Foreningen driver en telefon hjelpelinje som tilbyr gratis rådgivning til sine medlemmer i åpningstiden. De kan ringe med eventuelle spørsmål de har om bolig til leie eller relaterte saker.

It ferdig knaser tallene for året, og fant ut at det fikk i gjennomsnitt 2600 samtaler i måneden. Over året som betydde en svimlende 31000 individuelle henvendelser.

Det tok association rådgivere i gjennomsnitt 12 minutter og 49 sekunder for å håndtere en samtale. I april 2007, da leieforholdet innskudd beskyttelse ble obligatorisk, gikk kaller opp 75 prosent til mer enn 200 om dagen.

Glem den idylliske luksus å kjøpe en nydelig landlig eiendom og leier den ut til perfekt leietakere. Nummer én henvendelse til foreningen var hvordan å fjerne en plagsom leietaker fra bolig til leie. Når du anser det mottatt mer enn 600 samtaler i uken, thatsa mange leietakere irriterende utleiere rundt i UK!

Den nest vanligste spørsmålet ble spurt om hva den nye sikringen ordningen for leieforholdet innskuddet ble (TDP). Ordningen kom i underkant av et år siden og var designet for å heve standarden i privat leide sektor. Hovedformålet med TDP var å sikre at når en leietaker betaler et innskudd og var berettiget til å få det tilbake, kan de være sikret det ville skje. Den inneholdt også noen regler for å bistå med løsning av tvister ved å ha et alternativ tvisteløsning service. Tanken bak var å oppmuntre leietakere og utleiere å bli enige om tilstand og innholdet av eiendommen på begynnelsen av leieforholdet.

Den tredje mest populære forespørsel ba om en leietakerbostøtte betalinger, og hva utleier kan gjøre når de didnt matche leie perioden.

Neste opp, på fjerde plass, var spørsmål om studenter som bor i bolig til leie, og implikasjonene når de ønsket å bytte med en annen student. Og til slutt, var det femte mest populære spørsmål hvorvidt utleier trengte et HMO lisens for Hus i flere Stilling som bed sits.

Hvis det var bare å svare rett frem spørsmål som dette, det daglige stresset for association rådgivere ville være enkelt (hvis litt kjedelig). Men de faktisk får noen ganske interessante de også, og har gitt ut noen av de beste.

De omfatter utleier som gjorde sitt første besøk til en eiendom i to år for å oppdage at kjøkkenet hadde blitt flyttet til et annet rom, og et uthus ble revet for å gjøre vei for en ny vinterhage! I så tilfelle utleier syntes å være en vinner.

Ikke så de fattige utleier som ble tvunget til å få en rettskjennelse for å fjerne noen leietakere og ble henrykt da de plutselig forlot midt på natten. Det viser seg at de hadde strippet hele sentralfyr fra eiendommen til leie og tok Dobbeltglass også!

Og how med denne kinnet. En annen utleier besøkte en eiendom med en langsiktig leietaker for å finne de hadde fjernet garasjeporten og erstattet den med en murvegg og vindu. Da de hadde slått gjennom fra hallen til garasjen og var Fremleie det nye rommet! Ytterligere eiendom informasjon kan finnes på eiendommen i dag nettsted på http://www.propertytoday.co.uk

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.