Vitamin E: Hvorfor er det viktig


   Av James BrownVitamin E Vitamin E er en meget viktig vitamin for mennesker. Dette vitamin er fettløselig, noe som betyr at den kan lagres i kroppen. Der er faktisk åtte forskjellige former av vitamin E, og hver form har it egen aktivitet i kroppen. Den vanligste formen av vitamin kalles alfa-tokoferol.

Denne formen av vitamin E virker som en kraftfull antioksidant også, og de fleste kosttilskudd av vitamin inneholder denne formen for det. Den syntetiske formen for denne typen av vitamin E er bare halvparten så aktiv som den naturlige form. Vitamin E arbeider for å beskytte cellene fra de skadelige virkningene av frie radikaler.

Denne vitamin spiller også en viktig rolle i immunforsvaret, i reparasjon av DNA, og i forskjellige andre metabolske prosesser i kroppen. Matvarer som inneholder mye vitamin E omfatter frodige grønne grønnsaker, nøtter, planteoljer og diverse andre matvarer. De fleste frokostblandinger funnet i butikkhyllene i dag er beriket med vitamin E i tillegg. Krav anbefales for vitamin E spenner fra seks milligram per dag for svært små barn, til nitten milligram per dag for ammende kvinner. Normal voksne bør ha rundt femten milligram av vitamin E hver dag. En mangel av vitamin E er svært sjelden hos mennesker, men kan enkelte individer være i fare for mangel på vitamin E.

Dette inkluderer personer som har forstyrrelser i metabolismen av fett, folk som ikke kan skille ut galle, personer med visse sjeldne genetiske lidelser som påvirker absorpsjonen av vitamin, og premature barn som har en svært lav fødselsvekt. Folk som har mangel på sink kan ha lav blodprosent nivåer av vitamin E. Ikke har nok av dette vitamin kan føre til medisinske symptomer som bør sjekkes av legen din.

Normalt vil det være nevrologiske eller nerve, degenerasjon i beina og ekstremiteter, spesielt i hender og føtter. En physicians besøk er viktig som alle symptomer på vitamin E-mangel kan være forårsaket av andre medisinske tilstander også.

Enkelte klasser av individer kan være nødvendig å ta ekstra mengder av vitamin E for å hindre en mangel. Dette er individer som ikke kan absorbere fett, og siden vitamin E er fettløselig, kan disse menneskene trenger ekstra mengder av vitamin i kosten i form av et supplement. Folk som har er fibromyalgi og Crohns Disease to av klasser av folk som kan kreve et vitamin E supplement.James Brown skriver om VitaSprings.com kupongkoden, Puritans Pride online kuponger

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.