vite hva alle Teens Must Know ?


   Av Jake PlumerOver de siste årene har jeg blitt overrasket over den tilsynelatende småting som min 15 gang på 25 år gamle datter ikke visste. Jeg har overholdt en liste over ting som jeg har tenkt å utdanne henne før hun hodet ut på egen hånd.

Etter Megan fullført driver utdanning og ønsket å begynne å kjøre bil jeg ba henne om å kontrollere oljen, og lufttrykket i dekkene da dette er nødvendig for å drive et bil. Megan hadde ingen anelse om hvordan de skal gjøre heller. Hun vet nå hvordan det grunnleggende hun kan kontrollere sin egen olje og lufttrykk i sine dekk hun også vet hvordan du legger til vaskemaskinen væske, hvordan å ta henne med bilen for et oljeskift og andre grunnleggende vedlikehold problemer. Megan kan også sjekke og legge om nødvendig bremsevæske, kjølevæske, og servostyring væske. Disse enkle grunnleggende trinn er viktig å holde bilen trygg og fungerer.

Jeg var veldig overrasket om kvelden da Megan kom til meg med en haug av klær som måtte vaskes for neste dag. Jeg fortalte henne til å vaske dem selv Megan svarte «Jeg vet ikke hvordan du skal kjøre vaskemaskinen” Jeg var overrasket at hun ikke visste hvordan. Etter dette ble hun legger ansvaret for klesvask i en måned. Denne måneden ble etterfulgt av en måned for å tilberede en balansert middag denne inkludert shopping for dagligvarer. Dette lærte henne å kjøpe mat på et budsjett, sjekk løpesedler for spesialtilbud og fremfor alt hun lærte å operere kjøkkenapparater.

   

Når Megan slått 16 og fikk sitt første jobben vi tok henne til banken og åpnet henne en brukskonto komplett med ATM-kort. Vi fikk henne et kredittkort med svært lav grense disse ble fulgt svært nøye på første og vi lærte henne å bruke et kredittkort ansvarlig ikke et lån, men som en tjeneste, ikke kjøp skulle bli satt på kredittkortet som hun kunne ikke betale for når kontoutskriften for kredittkortet kom. Dette var et bra sted å forklare interesse, hvordan å sette penger til side for pensjon og hvordan betaler seg først.

Jeg brukte en del tid med Megan gå over grunnleggende ting som ethvert hjem eieren eller leieboer bør vite om deres hjem som der kretsbrytere er lokalisert, hvordan du skal tilbakestille en GFI plugg, hvordan å sette ut et fett brann, henger bilder og bruken av grunnleggende håndverktøy at alle skal ha en vet hvordan de skal bruke.

Vårt håp er at Lindsay skal ha en solid forståelse av hva som kreves av henne i den virkelige verden, hun kan ikke endre et dekk eller henge et bilde, men hun vet å do.Jake Plumer skriver artikler for http://www. pegandrail.com. Hvis du er ute etter høy kvalitet pels kroker eller å se en eik, kirsebær eller Maple veggmontert coat rack ta en titt

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.