Web Video er fremtiden og fremtiden er nå


   Av Andrew DaumUnless du er helt splitter nye til Internett, du har tydeligvis hørt om YouTube.

Sjansene er du eller noen i familien din har sett en av de 100 millioner videoene som ble vist bare i dag!

Tenk på det nummeret i et minutt. På YouTube alene, vil det være over hundre millioner videoer watched dag. Det er over fire hundretusen videoer en time.

I 2006 gav http://Hitwise.com følgende statistikk på YouTube-brukere.

Hitwise rapporterte at 53.82 var menn, 50,19 av disse var menn i alderen 18-34. 29.58 har en inntekt mellom $ 30.000 og $ 59.999, og 26.52 har en inntekt mellom $ 60.000 og $ 99,999 respectively.

På en side note … Nielsen rapporterte at 33 av

YouTubes brukere var over førti fem.

Hvis vi bare bruker Hitwise for statistiske formål, gjør noen av disse demografi ligne målet demografiske?

Selger dere golfklubber, klær, biler, TV-spill, datamaskiner, timeshare, etc, etc? Denne demografiske som helhet representerer en enorm mengde kjøpekraft – de er spenders.

Det naturlige spørsmålet, hvordan du trykker inn denne sulten marked av kjøpere på YouTube og andre video fiendtlig steder?

Som media gamle nå gjør i dag, oppretter du mediene de ser – online videoer.

Mesteparten av den gamle skolen medier er nå å etablere en tilstedeværelse ved hjelp av video. Du kan nå se alt fra Greys Anatomy til Evening News online. Mange av disse mediene kraftstasjoner har inngått samarbeid med YouTube, Google Video og andre til å distribuere sitt innhold.

Noen av YouTube-partnere inkluderer Reuters, BBC, SpikeTV, Capital Records, Warner Brothers Records for å nevne noen få (og dette er bare på YouTube).

Dette er ikke en kjepphest. Bygg merkebevissthet, selge produkter og markedsføring ved hjelp av video på nettet vil være vanlig praksis. Det vil bare være et tidsspørsmål før den ordinære og et nødvendig middel for å gjøre forretninger.

I løpet av noen korte år, vil du se YouTube-kanal på TVen. Med TV-fjernkontrollen – vil du trykker på en knapp og bestille den nyeste dings uten å forlate stolen eller snakker med noen (noe som du kan gjøre nå med QVC).

Infrastrukturen for sammenslåing av TV med webvideo blir satt på plass nå. Make no mistake om det, vil det skje.

Multi media er framtiden til Internett, og fremtiden er now.Andrew Daum er Utvikler / Eier av HowToVideo.tv nettsted. Du kan lære mer om web video ved å besøke hans hjemmeside på: http://www.howtovideo.tv

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.