Website Building – Søkemotorer Positioning


   Ved Gualtiero SantucciWith vår ti år lange erfaring på grafikk og design, kan vi lyse opp din Selskapet bilde på nettet – vi gir deg råd om den beste måten å fri til publikum. Vi kan tilby et bilde som er unikt og gjenkjennelig i den enorme reklame havet på Internett. Vår grafiske tjenester vil tolk og fremme en koordinert bilde av våre kunder ved hjelp av moderne og tiltalende løsninger. Vår profesjonalitet garanterer meget høy kvalitet, standard og en sammenhengende tjeneste, fra idé og design ned til forsendelse av det ferdige produktet.

Hvis nettstedet ikke er plassert på de største søkemotorene, vil ditt potensielle besøkende ikke kunne finne den i nettet. Alle tidligere utførte aktiviteter skal derfor ubrukelig. RanklLab Studio vurdere indeksering og plassering som handlinger som er nødvendig og skal skal kontrolleres regelmessig i tid hvis du vil ta å fullføre din suksess Web-basert kommunikasjon prosjektet. Our Site posisjoneringstjenester gir komplette løsninger, skreddersydd og med garanti, som passer til dine behov:

Markedsanalyse

Konkurranse studie

Nøkkelord

Sider innholdet analyse og optimalisering

Manuell registrering i søkemotorer

Bi-månedlige rapporter (PDF-fil) på nådd stilling

Kortsiktige promotion:

Et selskap som nettopp lansert på markedet et nytt produkt ønsker å sette opp en massiv reklame kampanje for å få et raskt resultat. I dette tilfellet, on-line kommunikasjon vil bruke rask salgsfremmende kanaler ligner på tradisjonell reklame teknikker: bannere. E-post kampanjer, nyhetsgrupper.

Langsiktig promotion:

I dette tilfellet, ikke et selskap ikke trenger en umiddelbar annonse avkastning, som et strategisk valg eller som allerede er dekket med andre tilbud midler. Valget vil gå til en konstant tilstedeværelse i søkemotorene, ved hjelp indeksering teknikker på de store nasjonale og internasjonale motorer. Denne kampanjen teknikken kan

integrert med tid til annen promotering tjenester i nyhetsgrupper eller via e-postmarkedsføring.

RankLab Studio: Nettsted Bygg og søkemotor posisjonering.

Via Mansueto Datti 5-52032 Badia Tedalda (AR) Italia – resepsjon / FAX 39.0575.714081 P. IVA: 01395270513Website tok Webside Positioning

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.