What Every Realtor Og Single Mom Facing Foreclosure Må Discover About The F Word This Is Life Or (Near) Death alvorlige !


   Av Mike PayneForeclosure er den nye “F” word, uforsiktig kastet omtrent like fritt som tidligere jobb tap tall. Foreclosure er stygg for familier med barn mister sine hjem. It stygge for boliglån långivere ikke utstyrt for å konfrontere denne ukontrollerbar epidemien. Its damn stygg for Realtors prøver å hjelpe selgere i nød og kjøpere som leter etter en bargain.Ready eller ikke, er vi her og her går vi.

Velkommen til Real Estate 2008! For familier i fare for å miste sine hjem, er det eneste reelle alternativ fra foreclosure å forhandle frem en kort salg NOWnot senere.

Hvis youre bak i betalinger og ditt boliglån (ikke kan) hjelpe deg å endre eller regne ut dine lån, umiddelbart ringe en Realtors som spesialiserer * * i short salg. Gjør det nå. Ikke vent på en bedre dag, og ikke ringe grådige, ulisensiert Bastards maskert som “foreclosure spesialister” kaste sin banditt registrerer seg på hvert gatehjørne og fylle aviser med annonser og postkassen med rørende historier som ønsker å hjelpe deg.

Absolutely unngå hovedoppgaver ulver i sheep klær.

I dag var en veldig dårlig dag. Jeg klarte ikke å hjelpe en alenemor med tre barn unngå foreclosure. Det var en smertefull opplevelse for meg. Og selvsagt var det vondt for dem.

Som livet gjør ofte, liv threwTess M. Orlando, Florida, fullt lastet, kan i boks juling begynner med medisinsk regninger, jobb tap skilsmisse.

Hvilke sår kan du gjette var det dypeste? Tess og hennes mann ikke kunne ri av denne økonomiske stormthey separert og skilt videre definere dette Amerikansk (familien) Tragedy.

Aldri Tess tror shed miste henne children far og hennes children hjem. Gjennom forsøkte Tess å beskytte henne barna fra dette mørke, prøver å opprettholde livet som vanlig.

Men barna knew.as er tilfelle, barna vet alltid når dårlige tider går hjem. De vet. Tess visste at de visste, og som gjorde alt dette sykdomsfølelse enda mer tragisk.

Short Sale lykkes, men Svikter

La meg stoppe et øyeblikk. Jeg vil du skal vite på forhånd at jeg sviktet Tess og hennes barn. Jeg ble ikke forhandle om en kort salg. Jeg klarte ikke å hjelpe Tess minst gange unna med en skikkelig kredittvurdering.

Jeg frigginikke klarte å hjelpe dem!

Du skjønner, Tesssiste betalingen var juni07. Jeg kom ombord til i salg i november07. Hun (og hennes snart-å-være eksmannen) skyldte $ 348.000 og foreclosure kostnaden utlåner rundt ~ $ 50.000 (9 måneder etter noen betalinger, holde kostnadene, advokat / domstol avgifter, verktøy, avgifter, forsikring, clean-up avgifter, etc) ……… $ 400.000.

Jeg sette listepris på kr 258.750 (Jeg kunne rettferdiggjøre det også). Auksjonen dato ble satt til 18 januar 2008 … mye raskere enn jeg hadde trodd. Vi hadde fått over 50 forestillinger. Ikke overraskende … flott område “bargain” priset, eller så bargain hunters trodde.

For å rettferdiggjøre mine listepris, jeg har brukt timer kompilere en markedsanalyse for Nationstar Mortgage, mega boliglån ouf of Texas. Men når en beslutningstaker i tap Begrensning påviste ekstremt utfordrende.

… før jeg regnet ut e-nomenklaturen de bruker, f.eks John_Doe@mylender.k12.fl.us. Jeg så undersøkte den utøvende grenen og begynte å sende dem, fortalte dem at jeg hadde et fullt pristilbud på en av deres pre-foreclosure (nå en REO eller eiendom eid eller bank-eide) egenskaper.

Jeg holdt emailing.

Prisen var rett for huset i nabolaget det lokale markedet. Endelig en VP of Loss Begrensning mailet meg, unnskyldte og gav meg beskjed om han personlig var å vurdere tilbudet, og vil komme tilbake med meg. Fra rundt eller over fjellet av filer, fant han sin datamaskin for å email meg.

Jeg var imponert. Jeg måtte ha vært en av tusenvis kall og e-post, som flere og flere “dårlige” egenskaper rullet inn til Nationstar.

Plutselig swooned en forfjamset av aktivitet … mange forskjellige mennesker fra Nationstar ned på meg med spørsmål. Jeg kjempet for å beholde sine navn eller titler rett, men alle var veldig hjelpsomme og ønsker å få dette gjort.

Merk: Som Realtors, får vi insanelyvupset når det tar uker og måneder å høre tilbake fra Långiver re: et tilbud om en pre-eller utelukket huset. Våre kjøpere blir opprørt. Våre selgere prøver å redde noen fnugg av kreditt blir opprørt. Alle får opprørt. Men fra boliglån lender posisjon, de er flate ut overveldet og tydelig under-bemannet. Hvordan kunne de ikke være under-bemannet. Hvem forventet dette 100-års økonomisk nedsmelting?

Appraiser Ødelegger Single Moms Hope

Under vurderingsprosessen, fremdrift bakken stoppet opp. Plutselig krever min første rapporten en ny rapport om huset i nabolaget det lokale markedet. Den første avgrensningsbrønnen ble grovt overvurdert. Jeg kjempet som appraiser dårlige dømmekraft med godt undersøkt og nøyaktig.

Var dette boliglån, Nationstar, i fornektelse om dårlige markedsforhold? Jeg dont vet.

Det jeg vet er at i mitt andre rapport til Nationstar, jeg bare ønsket å skrive: “Ta mitt første rapporten og tenke verre … nå har du tilstanden i huset i nabolaget det lokale markedet fra mitt første rapporten.”

To måneder går og Nationstar fortsetter å sitte på en full-pristilbud fra en sterk kjøper whos legger ned 60 kontanter.

BPO Redningsbiler Sale For Kjøper

Huset, som nå er bank-eide, får en ny vurdering, denne gang fra en megler som utfører det som kalles en BPO (megler pris mening) i slutten av januar08.

Jeg holdt emailing, alltid sette inn faktaopplysninger, aldri lyst til å kaste bort tiden sin.

I mellomtiden, Tess og barna blir værende i huset … to fulle måneder etter auksjonen. Faktisk, de bare flyttet ut i forrige uke å tillate inspeksjoner å ta plass.

Som en tjeneste for å forlate huset i “kost-ren” tilstand, Nationstar klokt forutsatt at (forrige) eier $ 500.00. Hva en SMART forretningsavgjørelse!

The Fear Beyond Fear

Du skjønner, en lender frykt i dag (og rettmessig slik) er at et hus i foreclosure vil bli ødelagt og strippet. Ja, it virkelig happeningand it skjer oftere med hver dag.

Jeg forhåndsvises et hjem i forrige uke for en långiver, og kunne ikke tro det jeg var vitne ….. knuste vinduer …. sløyd kjøkken (ingen skap … ikke en eneste apparatet … ikke en countertop … ikke en light fixture … ingenting !)… sløyd bad … tusenvis av hull i gips … hullene i alle tak … nei teppe … busted flis!

Verre var stanken uutholdelig … selv fra utsiden av huset … det verste “kloakk” lukt du kan forestille deg. Var det fordi alle bathroom fixtures var borte? Var det avføringen spres i hele huset …. på veggene også?

Jeg kunne ikke gå raskt nok, og absolutt bilder gjorde ikke dette “forbrytelsen” scene rettferdighet.

Å, forresten, dette er et hus i en $ 700,000 nabolaget … en såkalt “eksklusiv” nabolaget. Var dette hærverk? Eller var dette en sint eieren som mistet et hus?

That er ikke min undersøkelse eller problem. Det er imidlertid here et faktum. Lignende situasjoner skjer … andre Realtors rapporten ligner skrekk historier og ikke bare i Florida.

Påståtte sint hjemme (eiere) ødelegger og stripping sine hjem før utlevere dem, ofte tvunget av lensmannen å forlate. Vandalene og omstreifere ødelegger og huk.

Og boliglån långivere må bestemme seg for å reparere skaden eller selge “AS-Damaged” (selv ikke de typiske AS-IS).

Hva skjer med et nabolag shellacked av et par foreclosures, sender verdier plummeting av 25-50? Husvogner å palatial estate hjem, er denne epidemien lammende Florida (kanskje landets?).

The Worst Is Yet To Come.

Boliglån långivere kan ikke ansette nok tap redusere staben. Av nødvendighet, er boliglån långivere forteller huseiere i pre-foreclosures til liste for 90 dager (eller lenger) før du selv vurderer et short salg. Forget “handling-in-stedet-of-foreclosure» – de fleste långivere ikke godtar egenskaper “skjøte-in-stedet ….”

What er løsningen? Vel, here én, og Im viss dette forslaget vil vekke potten og bli avvist automatisk som urettferdig, fleipete og umulig. Umulig? Umulig er det were vitne på Main Street og Wall Street. Fleipete er tro dette markedet med retten seg selv. Thats useriøse og uansvarlige.

Heres my common-sense approach, tydelig manglet noen formell finans eller økonomi utdanning:

Juster boliglån betalinger og boliglån utgjør todays priser. Gjør det nå! I stedet for fortsatt nedskrivninger og økonomisk nedsmelting, holder folk i deres hjem. Gi dem et sertifikat for forskjellen mellom deres boliglån beløp og today verdi (eks: de skylder $ 348,000; today verdi $ 268,000; sertifikat $ 80.000).

Insisterer de kan ikke selge for ett år mindre det er tvingende nødvendig. Derfor får de en kreditt (sertifikat) for $ 80.000. Hvis de selger fire år fra nå og deres home verdi er gjenopprettet til $ 338.000, får de $ 10.000 kreditt.

Er dette rettferdig? Selvfølgelig it er ikke rettferdig. Det er heller ikke den økonomiske nedgangen were i at dette country er “ledere” nekte å innrømme (ikke nok kvartaler med negativ vekst).

Spør noen barn ikke fra noen privilegert familie, og youll få sannheten. At barnet vil fortelle deg, forhåpentligvis ikke bruker den “F” ord, disse er tøffe tider og om å få tougher.While dette tilbudet varer, får du gratis rapporten nå! Oppdag hvordan denne alenemor fra Carmel, CA, brukt disse kreditt reparere hemmeligheter å eksplodere henne Fico 223 poeng skar henne månedlige boliglån betaling $ 653.43 hos Credit Repair | Bad Credit Repair .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.