White Noise Oppretter Happy Haven For Crying Babies


   Av Cherie StirewaltIf du var en baby, youd gråte også. Etter å ha blitt kastet inn i en verden full av merkelige mennesker, rare severdigheter og merkelige lyder, youd vil gå tilbake til mors liv, en lykkelig havn der den ble varm, koselig, og lyden som dysset deg til å sove var en hyggelig type av whooshing. Så hvordan viser du at du er misfornøyd med din nåværende levende arrangement? Du gråter. Og du kjører foreldrene dine bonkers. Hva er en forelder gjøre?

Eksperter tror at du kan betydelig redusere gråt assosiert med kolikk og gjenskape denne whooshing støy ved å spille hvit støy for crying baby.

Hva er White Noise?

Hvit støy er alt rundt oss. De nynner en fan, veien støyen i bilen, disse er alle former for hvit støy. Og i baby tilfelle var whooshing i livmoren hvit støy. Ganske enkelt, er hvit støy alle lydfrekvensene en menneskelige øret kan høre alle blir hørt på en gang. Nesten som et overfylt rom av mennesker snakker samtidig. Det brøler du hører er hvit støy.

Hvorfor skulle My Baby Want to Hear White Noise?

Babyen trenger noe å roe henne og minner henne om hennes glade fristed i livmoren. Spiller hvit støy vil oppnå dette målet og mer.

Først kan du spille hvit støy til å overdøve eller maske andre lyder. Flere mennesker sove med en vifte som kjører for å ikke bli forstyrret av andre lyder i huset. På samme måte ved å spille hvit støy mens babyen sover, vil de fleste lyder bli maskert. Så blir, hvis hunden bjeffer, eller telefonen ringer, du dont bekymre deg om babyen din forstyrret. Hun vil sove mer trygt og bli mye lykkeligere.

For det andre vil den hvite støy etterligne lyden babyen hørt i 40 uker eller så, mens i livmoren. Det rush, whoosh eller brølende lyd er lett å gjenskape med enkle ting du kan ha rundt i huset. Lyden som mest ligner på lyden baby hørt er en støvsuger som kjører, men det er noen flere alternativer du kan prøve.

Hvordan kan jeg Recreate White Noise?

Du kan gjenskape hvit støy ved å bruke dagligdagse ting rundt huset. Nedenfor finner du noen ideer.

– En radio satt til statisk

– En støvsuger som kjører

– En fan running

– En oppvaskmaskin kjører

– En hårføner kjører

Målet er å skape en beroligende atmosfære som minner barnet om miljø henne i livmoren. Du kan ta andre handlinger for å oppnå denne atmosfæren ved å slå ned lysene, skru på noen hvit støy, og holder babyen forsiktig svaiet (svingninger fungere bra for dette). En annen ide for å skape livmoren miljøet er å swaddle babyen. Swaddling hjelper barnet føle seg trygge.

Men jeg Dont vil brenne Up My Appliances!

Hvis du forsøker å kjøre den støvsugeren under en gråtende spell og babyen roer seg raskt, kan det være lurt å investere i en hvit støy cd, eller hvit støy generator. Du finner disse lett tilgjengelig for kjøp på nettet.

En hvit støy cd er mer portable. Du kan bare kaste den i bleie pose og gå. Hvis du foretrekker det, kan du velge å laste ned en hvit støy mp3 og ha dem på din datamaskin til å brenne flere disker for baby andre vaktmester. Den andre pluss om å ha en hvit støy cd er kan du styre volumet. Du kan også sette cd på repeat, og la det gå i timevis.

Så hvis barnet har kolikk, og du er ute etter en rask og enkel løsning å prøve å berolige henne gråte, trekke ut din vakuum og plugge den inn Gjenskap den lykkelige fristed hun opplevde i livmoren ved å lage din egen hvit støy. Baby får litt fred, og mamma og pappa får noen quiet.Cherie Stirewalt er kolikk baby overlevende og skriver om kolikk rettsmidler hun mestret å berolige henne baby gråter. Last ned din egen hvit støy mp3 og komme i gang du slutter med babys kolikk dag !