Yourself egen bedrift og Arbeid For Yourself


   Av K. FaramEveryday folk må stå opp tidlig om morgenen og kjører gjennom rush-hour trafikk i all slags vær for å jobbe på en jobb de hater. De blir stadig bedt om å gjøre ting med sjefen sin at de wont noensinne ser fordelene ved og i all sannsynlighet vil aldri motta takknemlighet for. Du dont må gjøre det selv. Hvorfor ville du ønske å tilbringe mesteparten av livet ditt som jobber for noen andre og gjøre noe som du dont liker eller ønsker å gjøre? Å være selvstendig næringsdrivende er noe som har en rekke fordeler.

Tydeligvis den største fordelen til å være selvstendig næringsdrivende er at du ikke trenger å jobbe for en sjef. Du dont bekymre deg for noen fortelle du vil gjøre, dag etter dag. Du wont gis dagligdagse oppgaver å gjøre som du dont noensinne ser fordelene med og likevel føle seg ute av stand til å utfordre sjefen din om. Du har fullstendig uavhengighet og dont må svare til noen du dont vil.

Den neste fordelen er at du arbeider dine egne timer. Ingen flere morgen kjører til arbeid og ikke lenger bor sent å fungere hvis du dont vil. Ingen flere ubetalt overtid. Du kan få opp når du vil og slutte å fungere når du vil. Noen ganger er det kanskje ikke engang lyst arbeide mere hvis du gjør noe du liker. Du arent unge dager ser på klokken, venter på 5pm to show up.

Du gjør et arbeid som passer dine interesser, og derfor får du alle fordelene ved det. Arbeidet du gjør fordeler du alene, så det burde gjøre deg mer opptatt av det arbeidet du gjør. Du hører så mange historier om folk som sier at de dont legge alle sine krefter inn i jobben som de gjør og det er fordi de arent gjør det for seg selv. Motivasjonen bare isnt der. Mens når du arbeider for deg selv din suksess avhenger av innsats du legger i arbeidet ditt, så derfor du er motivert til å jobbe hardere og gjør den beste jobben du kan gjøre.

Det er mye hardt arbeid som går inn som selvstendig næringsdrivende. Alt hviler på dine skuldre, suksess er helt avhengig av deg og hva du putter inn i jobben din. Hvis du blir lat, vil den vise i ditt arbeid og din suksess. Hvis du putter i 100 hverdagen, være selvstendig næringsdrivende kan være den beste avgjørelsen du noensinne har gjort. Du vil aldri må si at du hater jobben din igjen, og du vil begynne å finne at det er lettere å gå til en jobb som du elsker å gjøre.

Så hvis du er fornøyd i 9-5 jobben kanskje det er på tide at du tenkt på å bli selvstendig næringsdrivende, fordi noen ganger kan du bare bli glad av å gjøre en stor forandring i livet ditt. Ønsker du å arbeide for noen andre før du pensjonere i 60s eller 70s, eller ønsker du å jobbe for deg selv, nyte en bedre livsstil og pensjonere seg mye tidligere? Kerenza Faram er webansvarlig for Small Business Ideas. Sign up for henne gratis Small Business Ideer nyhetsbrev og motta 6 essensielle home business e-bøker .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.